Bouw aan een beter figuur en killer body met de Flexchallenge

Training met gewichten

Iedereen kan met de Flexchallenge afvallen en in een betere shape komen. Trainingsschema’s en voedingsschema’s stemmen we individueel af per deelnemer variërend van beginner tot topsporter. Onze aanpak is voor iedereen geschikt om af te vallen en een beter figuur te krijgen.

Cardio training

Steeds meer mensen van alle leeftijden willen op een gezonde manier in vorm komen en blijven. Flexchallenge levert gegarandeerd zichtbaar resultaat op. Ervaring met sport ibiedt wel een voordeel, maar s helemaal niet nodig. Iedereen kan met de Flexchallenge meedoen en een beter figuur krijgen.

Begeleiding en meting

De combinatie van de juiste trainingen en een op maat gemaakt voedingsschema, gebaseerd op normale producten zorgt ervoor dat je afvallen leuk gaat vinden. Een belangrijke voorwaarde om het vol te houden en om je figuur zichtbaar te verbeteren. met periodieke metingen houden we je progressie bij.

Flexchallenge voor een beter figuur

Natuurlijk is het grootste deel van de deelnemers helemaal niet van plan ooit het podium op te gaan, welnee, ze willen gewoon een ‘goed figuur.’ Wat is een goed figuur? Dat is een strak lichaam met een zodanig vetpercentage dat er niets “blubbert.” Er is niet te veel overbodig vet. Wel zijn er rondingen, lijnen en spierrondingen die het lichaam een krachtig, gezond en aantrekkelijk uiterlijk geven. Een goed figuur is een lichaam waaraan je kunt zien dat iemand sportief is, gezond eet en gezond leeft.

Periodiek ontvang je van ons een persoonlijk voedingsschema dat er voor zorgt dat je geleidelijk vet verbrandt en gegarandeerd zult afvallen. Ieder lichaam reageert anders op verandering van voedingspatronen. Soms gaat het snel en soms duurt het iets langer. Uiteindelijk als je vertrouwt op het schema van je coach krijg je vanzelf een betere figuur.

Vaak denken mensen dat afvallen en een dieet altijd betekent dat je alleen maar sla mag eten of super foods. De Flexchallenge gaat uit van normale voedingstoffen. Er zijn wel zaken die wat gewenning vragen, zoals geen suiker meer eten. Zodra je hieraan gewend bent wil je nooit meer anders.

Naast het voedingsschema ontvang je ook periodiek een trainingsschema. De combinatie van beweging en voeding zorgt er voor dat je vet verbrandt en spieren aankomt. Hoe meer spieren hoe hoger je metabolisme, waardoor je lichaam meet calorieën zal verbranden. Tussentijds wordt je vetpercentage en gewicht in de gaten gehouden, zodat je voedingsschema weer kan worden aangepast.

Trainingsschema

Voedingsschema

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges