Flexchallenge als voorbereiding op een wedstrijddeelname

Bikini klasse wedstrijd

Wat is er mooier dan in de beste shape van je leven op het podium te shinen. De bikini klasse is ingedeeld op lengte en op leeftijd en dus geschikt voor iedereen. Flexchallenge begeleid al jarenlang vele bikini atleten, die tijdens hun wedstrijden vaak meedoen voor een podiumplek.

Mens Physique wedstrijd

De mens physique klasse is voor de typische beach boy. Presentatie is in deze klasse erg belangrijk. Jaarlijks begeleiden we tientallen atleten die in deze klasse op het podium staan. Vaak voor de eerste keer. Meestal niet voor de laatste keer.

Bodybuilding wedstrijd

Bodybuilding wint steeds meer aan populariteit onder jongeren maar zeker ook onder mannen van middelbare leeftijd. Met de Flexchallenge ga je een ongekende shape ontwikkelen. Naast voeding en training begeleiden we je ook met poseren en de wedstrijdvoorbereiding.

Voeding, training, poseerlessen en wedstrijdvoorbereiding

Periodiek ontvang je een persoonlijk voedingsschema dat er voor zorgt dat je geleidelijk op het juiste vetpercentage komt en vervolgens gericht spieren gaat ontwikkelen. Gegarandeerd zal je lichaam transformeren en naar mate de wedstrijd dichterbij komt gaan we het laatste laagje vet verbranden. Als je de schema’s consequent volgt zul je zien dat het een geleidelijk proces is. ben je minder gedisciplineerd, dan zul je aan het eind wat harder moeten werken.

Deelnemen aan een bikini, mens fysiek of bodybuilding wedstrijd is niet alleen een kwestie van een goed lichaam ontwikkelen. Deelnemers aan de Flexchallenge kunnen gratis inschrijven voor poseerlessen en krijgen veel tips via onze besloten facebook groep. Bijvoorbeeld over lekkere recepten die aansluiten bij je voedingsschema en tips over het uitvoeren van de trainingen.

Als de wedstrijdperiode is aangebroken starten we met een belangrijk proces, waarbij je lichaam in een optimale conditie komt tijdens de wedstrijddag. Je leert alles over depleten, laden en vocht afdrijven. Onze coaches hebben jarenlange ervaring en weten exact wat de beste methode voor iedere deelnemer is. We gebruiken daarbij geen extreme of verboden middelen. Iets dat overigens wel vaak voorkomt in deze tak van sport.

Trainingsschema

Voedingsschema

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges