Echt afvallen voor maar 1 euro per dag. Tijdelijk met gratis SAP cup ticket!

Flexchallenge pakket 3, 6 of 12 maanden

Kies voor maandelijkse voedings- en trainingsschema’s plus een intake en bijstuur momenten voor de periode van 3, 6 of 12 maanden. Of laat je professioneel begeleiden en voorbereiden voor deelname aan een wedstrijd.
De kosten voor onze abonnementen bedragen nog geen euro per dag! Tijdelijk ontvang je bij aanmelding één gratis ticket voor S.A.P. Weekend

Extra kosten voor voeding

Naast de kosten voor persoonlijk advies en begeleiding kunnen de kosten voor voeding ook enigszins hoger uitvallen dan je gewend bent. Door maaltijden van te voren te bereiden – het zogenaamde foodpreppen – kun je de kosten per maaltijd aanzienlijke beperken. En omdat je alles gaat afwegen heb je eigenlijk nooit restjes over en gooi je ook niets weg.

Voedingssupplementen

Om de juiste hoeveelheden eiwitten binnen te krijgen ontkom je bijna niet aan het gebruik van supplementen. We adviseren daarnaast ook creatine, multi vitamine en BCAA’s te gebruiken. Deelnemers aan de Flexchallenge ontvangen 10% korting op de aankopen in de shop van Muscle Totaal in Veldhoven. Even aan denken dus, als je voor een intake of meetmoment naar veldhoven komt!

Je belangrijkste investering is tijd en doorzettingsvermogen

Naast kosten voor begeleiding, voeding en supplementen kost het deelnemen aan de Flexchallenge ook veel tijd. Veel mensen zullen hun leefpatroon moeten aanpassen om de trainingen in te passen. ook het bereiden van vijf maaltijden per dag kost in het begin redelijk veel tijd. Na een paar weken ben je hier aan gewend en heb je een nieuwe balans gevonden. Je ziet de eerste resultaten en dat motiveert enorm.

Soms komt er een moment dat alles tegenzit en dat je denk geen progressie meer te maken. Juist dat zijn de momenten om door te gaan. Je lichaam wil niet te snel veranderen en gaat protesteren. Misschien houd je vocht vast waardoor je geen gewicht verliest terwijl je wel vet aan het verbranden bent. Als je de schema’s en adviezen blijft volgen zul je je doelstelling halen. Dat is een garantie. Als je samen met iemand anders aan de Flexchallenge begint kun je elkaar over lastige momenten heen helpen.

In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen met de Flexchallenge succesvol laten afvallen. eerlijk is eerlijk, niet iedereen zal de challenge tot het einde volhouden. En misschien denk je dat je beter een personal trainer kunt inhuren. Wij zijn van mening dat als je echt wilt afvallen, dat je het dan ook helemaal zelf kunt bereiken. Pas dan verander je voor de rest van je leven. Want zodra je die dure personal trainer weer weg is val je terug in je oude patroon en blijf je jojoën.

CHALLENGE PAKKETTEN

ONDER BEGELEIDING VAN DE ENIGE ECHTE FLEXCHALLENGE COACHES

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flexchallenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flexchallenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de FlexChallenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer 2015

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer 2015

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer 2016

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer 2016

"Afvallen, vet verliezen en meer massa. Flexchallenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flexchallenge!

 

Overzicht Challenges