Gezond en blijvend afvallen in 3, 6 of 12 maanden.

Flexchallenge pakket 3, 6 of 12 maanden

Kies voor maandelijkse voedings- en trainingsschema’s plus een intake en bijstuur momenten voor de periode van 3, 6 of 12 maanden. Of laat je professioneel begeleiden en voorbereiden voor deelname aan een wedstrijd.
De kosten voor deelname aan de FlexChallenge zijn lager dan voor andere programma’s.

Deelnemen voor € 40 € 33 per maand

Wil je in 2020 deelnemen aan de FlexChallenge, dan kun je tot en met 31 juli per maand betalen, zonder rente. Op deze manier hoef je het totale bedrag niet ineens te voldoen en betaal je in maandtermijnen, die we automatisch van je rekening afschrijven. Je betaalt tijdelijk € 33,33 in plaats van € 40,00 (actie geldt tot en met 31 juli 2020).

Ook voor personal training! 

Wil je net dat beetje extra motivatie, je training tot de max brengen, naast de voeding ook zeker weten dat je met je training de puntjes op die ‘i’ zet of gewoon iemand om lekker samen mee te sporten? Vanuit FlexChallenge verzorgen wij in samenwerking met partner Sportif Supplies ook personal training op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Je belangrijkste investering is tijd en doorzettingsvermogen

Naast kosten voor begeleiding, voeding en supplementen kost het deelnemen aan de Flexchallenge ook veel tijd. Veel mensen zullen hun leefpatroon moeten aanpassen om de trainingen in te passen. ook het bereiden van vijf maaltijden per dag kost in het begin redelijk veel tijd. Na een paar weken ben je hier aan gewend en heb je een nieuwe balans gevonden. Je ziet de eerste resultaten en dat motiveert enorm.

Soms komt er een moment dat alles tegenzit en dat je denk geen progressie meer te maken. Juist dat zijn de momenten om door te gaan. Je lichaam wil niet te snel veranderen en gaat protesteren. Misschien houd je vocht vast waardoor je geen gewicht verliest terwijl je wel vet aan het verbranden bent. Als je de schema’s en adviezen blijft volgen zul je je doelstelling halen. Dat is een garantie. Als je samen met iemand anders aan de Flexchallenge begint kun je elkaar over lastige momenten heen helpen.

In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen met de Flexchallenge succesvol laten afvallen. eerlijk is eerlijk, niet iedereen zal de challenge tot het einde volhouden. En misschien denk je dat je beter een personal trainer kunt inhuren. Wij zijn van mening dat als je echt wilt afvallen, dat je het dan ook helemaal zelf kunt bereiken. Pas dan verander je voor de rest van je leven. Want zodra je die dure personal trainer weer weg is val je terug in je oude patroon en blijf je jojoën.

CHALLENGE PAKKETTEN

ONDER BEGELEIDING VAN DE ENIGE ECHTE FLEXCHALLENGE COACHES

De Flexchallenge pakketten kunnen ook in combinatie met personal training afgenomen worden, onder begeleiding van voormalig Nederlands Kampioen bodybuilding en Flexchallenge coach Rene Groenen.

Voor meer informatie hierover gelieve contact op te nemen via sportifsupplies@gmail.com of 0623391821

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges