Flexchallenge 2018 (groep)

Op 20 januari 2018 starten we voor het achtste jaar op rij met een nieuwe groep Flexchallengers, waar jij ook bij kunt horen. We delen de deelnemers in drie groepen in:

  • Deelnemers die willen afvallen
  • Als ondersteuning van andere sport of toename massa/kracht
  • Deelnemers met de ambitie om deel te nemen aan een wedstrijd

Iedereen die wil deelnemen krijgt vooraf een individueel intakegesprek om samen te bepalen welke doelstelling en planning het beste bij jou past. Tussentijds kun je natuurlijk altijd switchen.
Als coaches willen wij weer zo veel mogelijk deelnemers op het podium krijgen tijdens de SAP cup. Tijdens de laatste editie in december 2017 haalden we 35 podiumplaatsen. Een ongelooflijk hoge score, die we ieder jaar weer verbeteren. Hoe dat kan? Ten eerste door een goed programma en ervaren coaches. Maar de grootste factor is de discipline van de deelnemers zelf en de onderlinge steun van een grote groep Flexchallenge deelnemers.

We beseffen dat shinen op het podium niet voor iedereen lonkt en zorgen er voor dat iedere deelnemer zijn eigen doel gaat halen, zodat je aan het einde van het jaar met trots terug kunt kijken. Tijdens de Flexchallenge leer je op een andere manier om te gaan met voeding en training. Een ervaring waar je de rest van je leven voordeel uit zult halen. Gun jezelf deze positieve ontwikkeling in je leven en schrijf je in voor deelname.

Aanmelden kan via onderstaande link. Na je aanmelding nemen we contact met je op om de details te bespreken.

Op 20 januari zijn we gestart. Instromen is nog mogelijk

De aftrap van de groeps Flexchallenge 2018 was aanstaande zaterdag 20 januari Muscle Totaal in Veldhoven. Omdat de Flexchallenge een individueel traject is kun je (in de beginperiode) nog steeds instromen. Natuurlijk kun je ook altijd kiezen voor deelname aan de online variant. Voor de meeste mensen is deelname aan de Flexchallenge een totaal nieuwe ervaring. Dat er veel vragen zijn over onze werkwijze bleek wel tijdens de start van de achtste editie op 20 januari. Hieronder enkele terugkerende zaken:

Vraag: Is Flexchallenge gebaseerd op een bepaald soort dieet? wordt dat niet snel eentonig?
Antwoord: De Flex Challenge werkt met normale gezonde voeding en is door de vele variatiemogelijkheden zeker niet eentonig.

Vraag: Hoe kun je resultaat garanderen?
Antwoord: De combinatie van op het lijf geschreven voeding en intensieve trainingen zorgt gegarandeerd voor resultaat.

Vraag: Afvallen kan toch alleen door honger te lijden?
Antwoord: We gaan op zoek naar de juiste balans tussen voeding en inspanning door te sporten. Veel deelnemers geven aan veel meer te mogen eten dan ze hadden verwacht!

Vraag: Moet ik dan ook iedere dag trainen?
Antwoord: Er zijn trainingsschema’s voor 3 keer per week trainen, 4 keer per week en 5 keer per week. Als je vaker traint is de training per keer wat korter dan wanneer je 3 keer per week traint

 

Flexchallenge

 

Flexchallenge is een begeleidingstraject met voeding- en trainingsschema’s, waarin u de uitdaging aangaat om in een, voor u, best mogelijke shape van uw leven te komen. Met behulp van de, op uw doel, persoonlijk afgestemde voedings- en trainingsschema’s neemt Flexchallenge u bij de hand en gaat met u deze challenge aan.

Om dit te bereiken biedt de Flexchallenge u de volgende pakketten aan:

Een 3 maanden challenge *):

In de looptijd van 3 maanden zult u begeleid worden op het gebied van voeding, training en supplementatie om het voor u vastgestelde doel te behalen. Binnen deze 3 maanden zitten één intake- en 3 evaluatie momenten. Tevens krijgt u 3 maand-traingingsschema’s . Kosten hiervoor zijn €125,- *

Een 6 maanden challenge *):

In de looptijd van 6 maanden zult u begeleid worden op het gebied van voeding, training en supplementatie om het voor u vastgestelde doel te behalen. Binnen deze 6 maanden zitten één intake- en 6 evaluatie momenten. Tevens krijgt u 6 maand-traingingsschema’s . Kosten hiervoor zijn €225,- *

Een 12 maanden challenge:

In de looptijd van 12 maanden zult u begeleid worden op het gebied van voeding, training en supplementatie om het voor u vastgestelde doel te behalen. Binnen deze 12 maanden zitten één intake- en 12 evaluatie momenten. Tevens krijgt u 12 maand-traingingsschema’s . Kosten hiervoor zijn €360,- *

 *)Bij deelname 3 of 6 maanden geef je aan of je eventueel van plan bent heel jaar door te gaan of dat je echt een einddoel hebt na die 3 of 6 maanden!

Een wedstrijdvoorbereiding (3 maanden):

Wanneer u een bodybuilding, fysiek of bikini wedstrijd gepland heeft staan en u weet niet hoe u zich hier het beste voor kunt voorbereiden, biedt Flexchallenge u het pakket voor wedstrijdvoorbereiding aan. U heeft hier iedere 2 weken een contactmoment waarop vetpercentage, gewicht en fysiek wordt beoordeeld. Aan de hand van uw resultaat zult u een aangepast voedingsschema ontvangen en maandelijks een nieuw trainingsschema geperiodiseerd naar uw wedstrijd toe. U zult in de laatste weken geholpen worden met overtollig vocht en het zogenaamde ‘pieken’ naar de bepaalde wedstrijddag toe. Aan een wedstrijdvoorbereiding gaat een intake aan vooraf om te bepalen of uw doelen wel haalbaar zijn in deze periode. Kosten hiervoor zijn €180,- *

* Resultaten van een challenge zijn afhankelijk van beginsituatie en inzet van de deelnemer.