Flex Challenge 2019 is van start (deelnemen kan nog steeds)

Door: Harry de Jonge – Op 26 januari ging de Flex Challenge IX van start. Om half elf kwamen de mensen met wedstrijdaspiraties en om half een de grootste groep, mensen die simpelweg in de beste vorm van hun leven willen komen door lichaamsvet te verliezen en spiermassa te winnen.

Een kleine honderd mensen gaan dus in 2019 hun leven drastisch veranderen. Een flink deel van hen was aanwezig bij de twee voorlichtingsavonden die Harry en René in januari gaven en waarin de Flex Challenge in al zijn facetten werd uitgelegd. Omdat deze avonden zeer goed worden ontvangen zullen er nog 1 of 2 volgen voor mensen die interesse hebben en misschien alsnog in willen stromen.

 

Flexchallenge al negen jaar bewezen succesvol

De Flex Challenge gaat nu dus zijn negende jaargang in. In 2011 begonnen met een kleine groep mensen die mee wilden doen aan de SAP Cup, groeide het uit tot een begeleidingstraject met deelnemers van allerlei pluimage. De spectaculaire resultaten zorgen voor een zodanige mond-op-mond reclame dat de Flex Challenge verder weinig reclame voor zichzelf hoeft te maken, al zullen we de social media niet helemaal links gaan laten liggen natuurlijk.

De Flex Challenge bestaat uit individueel samengestelde diëten, gebaseerd op het gewicht, vetpercentage, spiermassa, huidige voedingspatroon, levensstijl en uiteraard doelstellingen. Dit dieet bestaat op wat whey-proteine na puur uit gezonde voeding en wordt gecombineerd met een intensief trainingsschema. Deelnemers kunnen hierbij kiezen uit schema’s voor drie, vier of vijf dagen per week.

Ben je zelf ook geïnteresseerd? Schrijf je online in of kom even langs bij Muscletotaal (bel: 040 8443377). Misschien wil je ook wel bij ons komen sporten!

Plaats hieronder jouw resultaat: