Groeps Challenge 2020 Start op 25 jan. Doe mee of maak afspraak voor intakegesprek

 

Hoe werkt de groeps Challenge actie?

  • Schrijf je voor 25 januari 2020 online in voor deelname aan Flex Challenge X
  • Of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek
  • Tijdelijk sluit je een 12 maanden Challenge af voor € 33,33 per maand i.p.v. € 40
  • De actie geldt t/m 25 januari 2020
  • Op 25 januari start iedereen aan een individuele Flex Challenge
  • Eens per maand kom je naar Veldhoven voor meting, weging, progressie foto’s en persoonlijk contact met je coach
  • Iedere maand ontvang je een voedingsschema op maat plus trainingsschema’s
  • Als je (in december) aan de SAP Cup wilt meedoen is de volledige wedstijdbegeleiding inbegrepen
  • Deelname aan de SAP Cup is zeker niet verplicht (meestal doet 30% van de Flex Challengers mee)

 

Tijdelijk kortingsactie 

Profiteer tot en met 25 januari 2020 van onze Flex Challenge X actie. En schrijf je in voor een 12 maanden Flex Challenge voor € 33,33 per maand (normaal € 40,00 per maand).

 

Afvallen of in shape komen?

Er is een duidelijk verschil tussen afvallen en in shape komen. Het verliezen van gewicht is eigenlijk heel eenvoudig te realiseren door minder te eten. Als je calorie inname lager is dan je behoefte dan verbrandt je lichaam vetreserves en dan val je af.

Alleen krijg je dan niet het lichaam dat je voor ogen hebt. had je een dikke flubber kont dan is het hoogst haalbare een dunne flubber kont. Ook zal je lichaam snel reageren op plotselinge aanpassingen van je voedingsinname. Je krijgt een honger gevoel, je wordt humeurig, je voelt je niet prettig en je kunt niet wachten tot je de voorgenomen kilos kwijt bent om weer snel terug te gaan naar je oude leefpatroon. Een dieet werkt wel, maar is niet vol te houden. Ook krijg je door af te vallen niet het ideale lichaam dat je voor ogen had.

Om echt in shape te komen zul je je spieren moeten gebruiken, waardoor deze voller en steviger worden. Spieren geven vorm aan je lichaam. Daarom is Flex Challenge altijd een combinatie van voeding en krachtsport. Cardio zetten we ook in, maar alleen om extra calorien te verbranden. Zo krijg je altijd voldoende voedingsstoffen binnen. Dat is nodig om het vol te houden (niets eten is niet vol te houden). Maar ook heeft je lichaam vitamines, mineralen en vetten nodig om goed te functioneren. Hierdoor is de Flex Challenge gemakkelijker vol te houden.

Voedingsschema op maat

Je ontvangt maandelijks een persoonlijke voedingsschema en trainingsschema’s met voldoende variatie. Ieder lichaam reageert nu eenmaal anders op voeding en dat vereist een individuele aanpak. Periodiek kom je naar Veldhoven voor persoonlijk contact met je coach en voor een vetmeting.

Omdat je bij de Flex Challenge normale producten blijft eten zul je merken dat je een eetpatroon gaat aanleren dat eenvoudig vol te houden is. In het begin is het even wennen. Maar als snel zie je resultaat en dat motiveert om verder te gaan. Het periodieke contact met de rest van de groep is een extra stimulans. 

Bekijk de online video’s waar we alle oefeningen voordoen. Wil je tijdens je FlexChallenge persoonlijk contact mail dan met coach Harry of René of maak een persoonlijke afspraak in Veldhoven. In de besloten Facebook groep kun je informatie uitwisselen met meer dan honderd andere deelnemers.

Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek

  • Meld je aan voor een vrijblijvend Flex Challenge intakegesprek bij Muslce Totaal Gym in Veldhoven. Samen bekijken we of Flex Challenge voor jou de beste keuze is om in shape te komen.

Samen afvallen betekent méér afvallen

Door samen af te vallen haal je vaak een beter resultaat. Afvallen met vrienden of familie is leuker en je blijft meer gemotiveerd om door te gaan met een aangepast eetpatroon. Ook zul je minder snel een training overslaan en lukt het tijdens de training beter om net dat stapje meer te zetten.

Afvallen met de FlexChallenge levert gegarandeerd resultaat, maar het vergt wel discipline en aanpassing van je eetpatroon. Ook ga je waarschijnlijk meer of anders sporten. Allemaal aspecten die te maken hebben met gedragsverandering. Het doorbreken en veranderen van gewoontes levert altijd een bepaalde weerstand op. Als je dat samen met vrienden of familie kunt doen dan is de kans op succes veel groter. Profiteer samen van de Flex Challenge X actie en begin 2020 meteen goed.

 

Bekijk hier kostenoverzicht voor de 3, 6 en 12 maanden FlexChallenge.