Interview van Harry met Flex Challenge deelnemer Alexander Poli. Alexander Evelien is in augustus 2019  gestart en Harry had onlangs met hem onderstaande interview:

Harry: Je bent sinds augustus nu 20 kg afgevallen en je vetpercentage ging van bijna 30 tot dik onder de 20. Hoe heb je de Flex Challenge tot nu toe ervaren?

Alexander: Uitstekend,het gaat heel goed.

Harry: Heb je veel honger gehad?

Alexander: In het begin niet, maar sinds ik meer afgevallen ben, en droger geworden ben. Heb ik wel last van de honger. Ik probeer wel de honger te onderdrukken.

Harry: Wat was het moeilijkste om vol te houden?

Alexander: Ik zelf heb geen moeite gelukkig met het volhouden van de schema’s.

Harry: Bevallen de trainingsschema’s?

Alexander:De trainings schema bevallen mij heel goed eigenlijk, ik vind het zelfs de schema’s heel opbouwend naar mijn beleving. Daar heeft Harry De Jonge goed over nagedacht.

Harry: Heb je tips voor mensen die het moeilijk hebben hun voeding vol te houden?

Alexander: Iedere individuele persoon beleeft het op zijn/haar eigen manier, om de juiste mindset vol te houden. Maar het begint bij de juiste mindset. In jezelf geloven, er volledig achterstaan!!
Als je een doel voor ogen hebt, het nastreven. Door door te gaan met trainen.

Je ziet dat je om de tijd steeds meer en meer progressie maakt. Anderen zien dat ook en beamen dat naar je. Dat geeft je dan ook een kick en goed gevoel om door te gaan. Je zit daardoor ook beter in je vel. Ik zelf kan het iedereen aanraden. Een mensen lichaam is gemaakt voor meer, dan dat men zelf denkt.

Harry: Ben je van plan nog door te gaan met de Challenge?

Alexander:Zeker, wat ik zelf met de flex Challenge ervaren heb tot nu toe, gaat het razend snel met afvallen, en spiermassa wat ik tot nu toe al aangekomen ben. Boven mijn verwachtingen zelfs in hele korte tijd.

Harry: Hoe ben je eigenlijk in aanraking gekomen met de Flex Challenge

Alexander:Via kennissen die bodybuilding al lang doen en Harry al konden. Via hun ben ik bij Harry De Jonge terecht gekomen.

Harry: Zou je de Flex Challenge zelf aanbevelen aan anderen?

Alexander: Ik doe/probeer al genoeg bekende in mijn sociale kring/omgeving de flex challenge aan te raden. Wel blijft het per individuele hoe hem/haar mindset is? We weten nooit hoe hun progressie, door vol te houden gaat? Dat is iets wat voor iedere persoon en de mensen eromheen die het aanschouwen, het moet blijken uiteindelijk.

Harry: Zie je nog verbeterpunten?

Alexander:Hahaha, altijd het is net een verslaving. Het moet altijd meer, en het kan altijd beter.

Harry: Heb je zelf nog iets dat je kwijt wilt?

Alexander: Ik vind zelf Muscle Totaal, de sportschool, de flex challenges. Super geweldig. Ik ben nergens  zo warm ontvangen als daar. Vriendelijke mensen,de saamhorigheid. Het is echt een familie bedrijf. Met super goeie Stap voor stap begeleidingen. Om je aan je doelen te helpen. Het voelt als een gezellige woonkamer maar dan als sportschool Hihi.