Gemiddeld 1,66 kg vet afgevallen in maand 1 van Flexchallenge 2018

Resultaten na de eerste maand zijn verbluffend

Na de aftrap van de Flexchallenge op zaterdag 20 januari zijn de 103 deelnemers goed uit de startblokken gekomen. Al snel had iedereen zijn persoonlijk voedingsschema van Harry of René in de mailbox ontvangen en stonden de trainingsschema’s in de besloten Facebook groep online. Onder de deelnemers zitten mannen en vrouwen van alle leeftijden en met wisselende niveaus. Een kwart van de deelnemers deed in 2017 ook al mee en voor de rest is dit de eerste keer. 65% zijn mannen en 35% vrouwen. Het eerste meetmoment was afgelopen zaterdag 17 februari, net na de carnavals periode.

Gemiddeld 1.66 kilo vet afgevallen in de eerste maand

Veel deelnemers doen mee omdat ze op een gezonde manier willen afvallen en vet willen verliezen. 83% van alle deelnemers is in de eerste maand effectief vet afgevallen. Gemiddeld verloren deze mensen 1,66 kilo vet in de eerste maand! dat komt neer op 2,1% per deelnemer. De vetmeting doen we aan de hand van huidplooimetingen op verschillende (vaste) plaatsen op het lichaam. Dit vereist enige ervaring en moet eigenlijk altijd door dezelfde persoon gedaan worden. De huidplooi vetmeting levert geen absolute waarde, maar een reële indicatie van het vetpercentage.

Gemiddeld 1,25 kilo massa gemaakt in de eerste maand

Niet alle deelnemers willen alleen vet afvallen en kunnen zich al direct gaan richten op het aankomen van spieren. Omdat we de spiermassa alleen niet eenvoudig kunnen meten spreken we over vetvrije massa, die we berekenen uit het gewicht en het gemeten vetpercentage. Afgekort noemen we dat massa. In de eerste maand van de Flexchallenge is er door 68% van de deelnemers massa gemaakt. Gemiddeld was dat 1,25 kilo massa per deelnemer. 13% trainde er zelfs meer dan 2 kilo massa bij en 35% meer dan 1 kilo vetvrije massa.

Afvallen met de Flex Challenge werkt echt!

Al acht jaar lang zien wij verbluffende resultaten, die aantonen dat de Flex Challenge echt werkt. Door onze ruime kennis en ervaring bieden we de juiste combinatie van voeding op maat en trainingen volgens een specifiek programma. Iedereen kan hierdoor afvallen met de Flexchallenge. Wil je ook afvallen start dan vandaag nog met jouw Flexchallenge

Jan viel in de eerste maand 7,6 kilo af. Cindy verloor in de eerste Flexchallenge maand 7,4 kilo en 5% vet

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges