Gezond afvallen en blijvend vet verliezen met resultaatgarantie!

1. Training met gewichten

Iedereen kan met de Flexchallenge afvallen en in een betere shape komen. Trainingsschema’s en voedingsschema’s stemmen we individueel af per deelnemer variërend van beginner tot topsporter. Onze aanpak is geschikt om af te vallen en om sterker te worden.

2. Cardio training

Steeds meer mensen van middelbare en oudere leeftijd willen op een gezonde manier in vorm komen en blijven. Flexchallenge levert gegarandeerd zichtbaar resultaat op. Heb je hinder van lichamelijke klachten, dan zoeken we naar geschikte alternatieven.

3. Begeleiding en meting

De combinatie van de juiste trainingen en een op maat gemaakt voedingsschema, gebaseerd op normale producten zorgt ervoor dat je afvallen leuk gaat vinden. Een belangrijke voorwaarde om het vol te houden.

Voedings- en trainingsschema om af te vallen

Een keer per maand ontvang je een persoonlijk voedingsschema dat er voor zorgt dat je geleidelijk vet verbrandt en gegarandeerd gewicht zult verliezen. Ieder lichaam reageert anders op variatie van voedingspatronen. Soms gaat het snel en soms duurt het een beetje langer. Uiteindelijk als je vertrouwt op het schema van je coach kom je gegarandeerd op je streefgewicht.

Vaak is de verwachting dat vet afvallen en een dieet altijd betekent dat je alleen maar komkommer mag eten en honger moet lijden. Het voedingsschema van de  Flexchallenge is gebaseerd op normale producten, maar dan in de juiste samenstelling. Er zijn wel zaken die wat gewenning vragen, zoals suikervrij eten. Zodra je hieraan gewend bent wil je nooit meer anders.

Naast het voedingsschema ontvang je ook regelmatig een trainingsschema. De combinatie van beweging en voeding zorgt er voor dat je afvalt en spieren aankomt. Hoe meer spieren hoe hoger je metabolisme, waardoor je lichaam (ook in rust) meer calorieën zal verbranden. Tussentijds wordt je vetpercentage en gewicht in de gaten gehouden, zodat je voedingsschema weer kan worden bijgesteld .Voeding en training zijn op elkaar afgestemd om je uiteindelijke doel te halen.

Trainingsschema

Voedingsschema

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges