Flex Challenge Kook-workshop Actie

Bij afsluiten van Flex Challenge van 12 maanden. 1 maand extra + gratis kook workshop

 

Gratis Flex Challenge kook-workshop

Profiteer van onze tijdelijke actie. Schrijf je in voor deelname aan de Flex Challenge en ontvang een gratis kook-workhsop + 1 maand verlenging gratis. Met de Flex Challenge actie kom je in no-time in optimale shape. Je ontvangt je persoonlijke voedingsschema’s en trainingsschema’s digitaal en je vult je eigen progressie eenvoudig online in. Periodiek kun je je coach bezoeken (in Veldhoven) voor metingen, wegen en progressie foto’s. maar ook voor vragen en persoonlijk advies.

Bekijk de online video’s waar we alle oefeningen voordoen. Wil je tijdens je Flex Challenge persoonlijk contact mail dan met coach Harry of René of maak een persoonlijke afspraak in Veldhoven. In de besloten Facebook groep kun je informatie uitwisselen met meer dan honderd andere deelnemers.

Hoe werkt het?

  • Schrijf je in voor een 12 maanden Flex Challenge (kies voor betaling in een keer)
  • Na je aanmelding sturen we je een uitnodiging om deel te nemen aan de Kook workshop (handmatig, dus kan een paar uur duren)
  • De actie is alleen geldig als je een Flex Challenge van 12 maanden afsluit en kiest voor betaling ineens
  • De actie is geldig tot 1 december 2019
  • Na je aanmelding(en) krijg je direct toegang tot het online gedeelte van de Flex Challenge
  • Je Flex Challenge wordt automatisch met een maand verlengd nara 13 maanden
  • Je kunt dus vandaag al direct starten

 

Gezond afvallen betekent gezond eten

Gezond afvallen met de Flex Challenge is niet te vergelijken met het volgen van een dieet. Flex Challenge gaat je helpen bij het aanpassen van je eetpatroon, gecombineerd met voldoende oefeningen met gewichten.

Door deelname aan de Flex Challenge komt je lichaam in een gezonde balans. je krijgt voldoende voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnen, waardoor je je juist fitter gaat voelen.

Hoe je normale voedingsproducten kunt omzetten in een gezonde en heerlijke maaltijd gaan we je leren tijdens onze kook workshop. Je leert hoe je met de ingredienten uit je persoonlijke voedingsschema lekkere maaltijden samenstelt. Je krijgt tips en trics en voorbeeldrecepten.

Schrijf je nu in voor een Flex Challenge van 12 maanden en profiteer van deze gratis kook workshop. Tevens verlengen we je challenge met 1 maand.

>> klik voor prijzen en inschrijven