Flexchallenge zorgt voor meer kracht en een afgetraind lichaam

Krachttraining voor
verschillende atleten

Iedereen kan met de Flexchallenge afvallen en in een betere shape komen. Trainingsschema’s en voedingsschema’s stemmen we individueel af per deelnemer variërend van beginner tot topsporter. Onze aanpak is geschikt om af te vallen en om sterker te worden.

In shape komen voor vechtsporten

Steeds meer mensen van middelbare en oudere leeftijd willen op een gezonde manier in vorm komen en blijven. Flexchallenge levert gegarandeerd zichtbaar resultaat op. Heb je hinder van lichamelijke klachten, dan zoeken we naar geschikte alternatieven.

Beter presteren in krachtsporten

De combinatie van de juiste trainingen en een op maat gemaakt voedingsschema, gebaseerd op normale producten zorgt ervoor dat je afvallen leuk gaat vinden. Een belangrijke voorwaarde om het vol te houden.

Voedings- en trainingsschema in dienst van jouw sport

Er werd vroeger in veel sporten gedacht dat gewichttraining nadelig zou zijn. Je zou er stijf van worden, of langzaam. Maar gelukkig is men gaan inzien dat het tegendeel waar is en er bestaat feitelijk geen professionele sportclub meer zonder eigen krachthonk. Gewichttraining en goede voeding kunnen de prestaties enorm verbeteren, of het nu om voetbal, atletiek, zwemmen, vechtsporten of zelfs darten gaat, deze combinatie maakt je beter en de Flex Challenge kan je hiermee op het juiste pad brengen.

Periodiek ontvang je een persoonlijk voedingsschema dat is afgestemd op jouw individuele situatie en zorgt voor vetverbranding of juist opbouw van massa. Ieder lichaam reageert anders op verandering van voedingspatronen. Soms gaat het snel en soms duurt het iets langer. Uiteindelijk als je vertrouwt op het schema van je coach zal de Flexchallenge een goede ondersteuning van jouw sport zijn.

Naast het voedingsschema ontvang je ook periodiek een trainingsschema. De combinatie van beweging en voeding zorgt er voor dat je vet verbrandt en spieren aankomt. Hoe meer spieren hoe hoger je metabolisme, waardoor je lichaam meer calorieën zal verbranden. Tussentijds wordt je vetpercentage en vetvrije massa in de gaten gehouden, zodat je voedingsschema weer kan worden aangepast.

Trainingsschema

Voedingsschema

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges