Gegarandeerd massa maken en gewicht gainen

Training met gewichten

Iedereen kan met de Flexchallenge afvallen en in een betere shape komen. Trainingsschema’s en voedingsschema’s stemmen we individueel af per deelnemer variërend van beginner tot topsporter. Onze aanpak is geschikt om af te vallen en om sterker te worden.

Cardio training

Steeds meer mensen van middelbare en oudere leeftijd willen op een gezonde manier in vorm komen en blijven. Flexchallenge levert gegarandeerd zichtbaar resultaat op. Heb je hinder van lichamelijke klachten, dan zoeken we naar geschikte alternatieven.

Begeleiding en meting

De combinatie van de juiste trainingen en een op maat gemaakt voedingsschema, gebaseerd op normale producten zorgt ervoor dat je afvallen leuk gaat vinden. Een belangrijke voorwaarde om het vol te houden.

Voedings- en trainingsschema om massa te maken

Niet iedereen wil afvallen. Sterker nog, er zijn ontzettend veel mensen die juist zwaarder willen worden. Uiteraard gaat het dan om spiermassa en niet om vetmassa. Om spiermassa te winnen is een uitgekiend gewicht trainingsschema noodzakelijk, de spieren dienen continu uitgedaagd te worden. Deze inspanningen moeten worden ondersteund met een eiwitrijk gevarieerd dieet.

Bij de Flex Challenge kijken we sowieso nooit alleen naar het gewicht. De totale spiermassa is minstens zo belangrijk, als je veel afvalt maar dat is voornamelijk spiermassa, dan heb je er nog niets aan en vertraag je zelfs je stofwisseling. Met massa maken bedoelen we dus niet perse gewicht, maar toename van de droge spiermassa!  

Periodiek ontvang je een persoonlijk voedingsschema dat er voor zorgt dat je voldoende voedingsstoffen binnekrijgt om spieren op te bouwen. Ieder lichaam reageert anders op verandering van voedingspatronen. Soms gaat het snel en soms duurt het iets langer. Uiteindelijk als je vertrouwt op het schema van je coach zul je blijvend massa maken.

De Flexchallenge gaat uit van normale voedingstoffen. Er zijn wel zaken die wat gewenning vragen, zoals geen suiker meer eten. Maar zodra je hieraan gewend bent wil je nooit meer anders.

Naast het voedingsschema ontvang je ook periodiek een trainingsschema. De combinatie van beweging en voeding zorgt er voor dat je lichaam geprikkeld wordt spieren aan te maken. Tussentijds wordt je vetpercentage en vetvrije massa in de gaten gehouden, zodat je voedingsschema weer kan worden aangepast.

Trainingsschema

Voedingsschema

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges