Poseer clinic Muscletotaal

Op zaterdag 1 september kwam een ongekend groot aantal atleten af op de door Muscletotaal en de NBBF georganiseerde gratis poseer clinic. De gratis clinic was open voor alle NBBF en BIFBB leden, voor alle SAP Cup deelnemers en deelnemers van de andere NBBF/BIFBB bodybuilding, Men’s Physique en Bikini Fitness wedstrijden op de kalender.

De Clinic stond onder leiding van bondscoach Floor van Putten die er nog eens terecht op wees dat men bij veel clinics waar flink geld voor wordt gevraagd de laatste regels niet kent, zodat het vaak gebeurt dat mensen op het podium fouten maken die punten kosten.

Topatleten als coach aanwezig

Muscletotaal had enkele topatleten uitgenodigd om de deelnemers te coachen, allen van A-niveau! Voor de bikini dames was er Ana Delyla, voor de MAP deelnemers Bram Alting en Abdo Alkhaled, voor de bodybuilders Bibark Shark en Harry en Floor deed zelf ook nog de body fitness dames.

Speciale aandacht ging deze dag uit naar de nieuwe dames klasse Fit Model. Claudia Bulsing van Yourock had Kelly Adriaenssens uitgenodigd enkele badpakken en avondjurken te showen zoals die gebruikt mogen worden voor die nieuwe klasse.

Alle dames mogen naast hun klasse zich ook inschrijven voor de Fit Model klasse en aan het enthousiasme te zien gaan de dames dat massaal doen!

Maar liefst 83 atleten kwamen opdagen waarbij de bikini fitness dames in de meerderheid waren. Onder de deelnemers waren ook deelnemers aan de FlexChallenge, die in december voor het eerst aan een wedstrijd deelnemen. De sfeer was erg leuk, ondanks de drukte had iedereen het idee voldoende aandacht te krijgen en men gaf aan het als zeer leerzaam te ervaren.

Er werden professionele foto’s en video-opnames gemaakt, veel vragen werden beantwoord en hopelijk zien we de resultaten van deze en andere posing clinics straks terug op de NBBF en BIFBB podia in Nederland en België!

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges