ROAD TO THE S.A.P. CUP 2019

Laat je 100% klaarstomen voor dé wedstrijd voor beginners met de Flex Challenge!

Train jij fanatiek op de sportschool en droom je er van ooit nog eens te schitteren op een groot podium? Dan is de Flex Challenge wat je zoekt!

Sinds 2011 stoomden de mensen achter de Flex Challenge al letterlijk honderden mannen en vrouwen klaar voor de S.A.P. Cup. Heel veel van deze mensen dachten zelf dat het onmogelijk zou zijn, maar wisten dankzij hun eigen discipline en doorzettingsvermogen en de uitgekiende professionele begeleiding van de Flex Challenge toch dat podium te halen! En niet als podiumvulling, nee de resultaten van de Flex Challenge zijn ronduit spectaculair te noemen.

Voor en na foto’s werden meer dan eens geweigerd door Facebook omdat ze niet realistisch zouden zijn! De Flex Challenge bracht een recordaantal overall-winnaars, klassen-winnaars en finalisten voort.

Staat het meedoen aan een bodybuilding/fitness wedstrijd al lang op je bucket list? Maak je droom werkelijkheid, wij helpen je je potentieel volledig uit te buiten!

Rene Groenen was Nederlands kampioen bodybuilding, is afgestudeerd voedingsmiddelentechnoloog en begeleidde ontelbare kampioenen. Harry de Jonge stond ook jarenlang met succes op het wedstrijdpodium, was 25 jaar lang hoofdredacteur van de Muscle & Fitness en Flex en runt Muscletotaal, de bekende gym en shop in Veldhoven.

 

Wat kun je verwachten? Met uitgekiende diëten brengen we je vetpercentage tot een extreem laag percentage, we brengen je onderhuidse vocht in je spiercellen, we leren je poseren en jezelf optimaal te presenteren en helpen je met elk klein detail om maar zo goed mogelijk op dat podium te kunnen verschijnen!

Presteer het onmogelijke en laat de Flex Challenge je daarbij helpen!
Bel of mail of bezoek onze info avond op woensdag 28 augustus 1930 uur.

info@muscletotaal.nl www.flexchallenge.eu 040 8443377

PS De SAP Cup is dé wedstrijd voor beginners. Naast het reguliere C-niveau voor beginners kan de echte beginner, dus iemand die nooit eerder aan een wedstrijd mee heeft gedaan, er voor kiezen de wedstrijd op D-niveau mee te doen. Dit D-niveau wordt streng beschermd, dus mensen die door de organisatie te goed worden bevonden, worden doorgeschoven naar het C-niveau, zelfs al is het een eerste deelname. Mensen die 1 maal mee deden op D-niveau en buiten de top 5 vielen mogen het nog een keer proberen.

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges