SAP cup dé wedstrijd voor beginners georganiseerd door de mensen achter de Flexchallenge

Van deelnemen aan de Flexchallenge naar SAP cup

Ieder jaar doen er tientallen deelnemers van de Flexchallenge mee aan de SAP cup. Voor de meeste mensen is dat hun eerste kennismaking met een wedstrijd. Onze coaches organiseren de SAP cup al vanaf 2011 en inmiddels is dit uitgegroeid tot het grootste krachtsprot spektakel van de Benelux. 1.000 atleten in 10 sportdisciplines, 8.000 bezoekers verdeeld over twee dagen en een grote internationale expo. Inmiddels is de kaartverkoop weer gestart voor de volgende SAP cup in december 2018. Doe je niet mee, kom dan in ieder geval kijken. Je loopt wel het risico dat je dan in 2019 zeker mee wilt doen.

Vele talenten zijn op ons podium begonnen

Bodybuilding, bikini fitness en mens physique wedstrijden worden steeds populairder in Nederland en België.

Inmiddels hebben we een groeiend aantal talenten in Nederland en velen van hen zijn bij de SAP Cup (of zoals het voorheen heette de Flexcup) begonnen.

Denk aan professional Wesley Visser, Johnny Stuhldreier, Liz Doodkorte, Geraldson Martina, Evelien Nellen en vele vele anderen!

10 krachtsport disciplines in één weekend

Tijdens het SAP cup weekend nemen 1.000 sporters deel aan 10 krachtsport evenementen. Naast het hoofdonderdeel bodybuilding zijn dat: NK classic powerlifting, Sterkste man van Nederland qualifier, Njoya league 2018, Kettlebell sport classic, International Calisthenics cup, S.A.P. weightlifting trophy, NK indoor Highland Games, Pole fitness S.A.P. classic en nieuw dit jaar een landenwedstrijd Arm wrestling.
Daarnaast zijn er tientallen stands met supplementen , kleding en nog veel meer op het gebied van krachtsport.

Deelnemen aan de SAP Cup met onze begeleiding

Deelname aan de SAP Cup betekent deelname aan de grootste wedstrijd voor beginners die er is. Je wordt volledig klaargestoomd door middel van diëten, trainingsschema’s, poseerlessen en die allerlaatste fase van gemiddeld 12-16 weken waarin je laatste restjes vet en onderhuids vocht worden weggewerkt.

Natuurlijk zijn de meeste deelnemers aan de Flex Challenge niet van plan het podium op te gaan, maar de mensen die dit wel doen vormen wel een inspiratie voor deze mensen en vaak, heel vaak, zien we mensen die het absoluut niet van plan waren uiteindelijk toch de stap maken. Waarom? Omdat hun vooruitgang zo spectaculair was dat ze het met iedereen willen delen, omdat ze trots zijn op wat ze bereikt hebben!

 

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT RESULTAAT

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training is ook zeker een goede begeleiding nodig voor succes.

Flexchallenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft om dit door te zetten.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit .”

– Harry de Jonge en René Groenen –
Dé Flexchallenge coaches

Vele mensen gingen u voor, zoals de Flexchallengers hieronder:

[mk-flex-resultaten]

"Afvallen, vet verliezen en meer massa. Flexchallenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flexchallenge!