Summershape met de Flex Challenge 2019?

 

In 2019 in de vorm van je leven komen?

 • In 2019 zijn we voor de negende keer gestart met een groep Flex Challengers
 • Je kunt altijd eenvoudig instromen en meedoen
 • Flex Challenge is een individuele challenge met voedingsschema’s op maat
 • Meld je aan voor deelname aan de FlexChallenge 2019 via deze website
 • Maak een afspraak met een van de coaches voor een intakegesprek of voer alle informatie online in
 • Je ontvangt persoonlijke voedingsschema’s voor een uitgebalanceerde voeding
 • je ontvang iedere maand een nieuw trainingsschema, telkens met wisselende oefeningen (je kunt kiezen uit 3,4 of 5 dagen trainen)
 • Kom naar de maandelijkse groepsbijeenkomsten of voer alles online in
 • Op basis van je progressie krijg je iedere maand een aangepast voedinsgsschema
 • Vragen kun je per e-mail aan je coach stellen
 • Via Facebook heb je contact met andere deelnemers en met mensen die al eerder deelgenomen hebben

Wat is er nieuw in 2019?

NIEUW onderdeel in 2019 is de Transformation FlexChalenge. Met de voedings- en trainings-schema’s van FlexChallenge Transformeer je jouw lichaam in een korte periode naar het lichaam dat je altijd al wilde hebben. je kunt in 2019 kiezen voor: individuele deelname, deelname aan de Transformation Challenge of deelname aan de SAPcup.

Ook kun je betalen in maandelijkse termijnen. Wil je meer informatie, kom dan naar de eerstvolgende voorlichtings-avond op 9 april voor meer informatie. Meld je hiervoor aan via het formulier op deze website.

Voorlichtings-avond  FlexChallenge 2019

 • Geef hieronder aan of je alleen komt, of samen met iemand anders en meld je aan voor de voorlichtingsavond bij XXL Nutrition Shop in Veldhoven (voorheen Muslce Totaal).

Wat is de Flex Challenge?

Flex Challenge is een begeleidingstraject op het gebied van voeding en training met als doel in de beste vorm van je leven te komen. In 2019 zijn we alweer gestart met editie negen. Samen met tientallen andere deelnemers werk je aan jouw transformatie. Je ontvangt voedingsschema’s op maat en trainingsschema’s afgestemd op jouw situatie, variërend van beginner, ervaren tot gevorderde sporter.

Een keer per maand heb je een meeting met je persoonlijke coach en gaan we je progressie in kaart brengen. Deelnemen aan de Flex Challenge betekent het afstemmen van jouw leefpatroon en het succes is afhankelijk van jouw eigen gedrag. Jij moet het doen en wij helpen je daarbij.

We geven geen personal training en komen ook geen eten voor je koken. Wel zorgen we er voor dat jij alle informatie en handreikingen krijgt om dat zelf op een goede manier te doen.

Voor wie is de Flex Challenge?

Al honderden mensen hebben succesvol aan de Flex Challenge deelgenomen. De succesratio ligt rond de 80% en deelnemers variëren van jong tot oud en van dik tot dun. Iedereen kan met de Flex Challenge in de beste vorm van zijn of haar leven komen.

Deelnemers aan de Flex Challenge eten gewone normale voedingsproducten, waarvan de porties zijn afgestemd op jouw lichaam. Iedereen reageert anders op veranderingen in voeding en beweging. Onze ervaren coaches begeleiden je vanuit hun expertise en vakkennis. Zij weten hoe mensen fysiek en mentaal reageren op een nieuw leef- en eetpatroon en helpen jou om jouw doel te halen.

Wat kost deelname aan de FlexChallenge?

Het Flex Challenge 2019 programma is een traject van 3, 6 of 12 maanden. Je kunt kiezen om ineens te betalen of om per maand te betalen. Voor een 12 maanden Challenge betaal je per maand betaal € 40,00. Als je ineens betaalt krijg je korting en betaal je € 400,00. 

Wil je niet direct voor 12 maanden afsluiten, dan kun je ook kiezen voor een 3 of 6 maanden Flex Challenge. Zo kun je zien of de Flex Challenge iets voor jou is.

>> Bekijk de prijzen hier.

Waarom kiezen voor de Flex Challenge?

De coaches van de Flex Challenge, Harry de Jonge en René Groenen, zijn al bijna 10 jaar actief met dit succesvolle begeleidingsprogramma. Ze zijn in staat om mensen in korte tijd te laten transformeren, met eenvoudige middelen en op een gezonde manier. Ze hanteren een eerlijke en transparante aanpak tegen een betaalbare prijs.
Het succes van de Flex Challenge heeft geleid tot het ontstaan van het SAP Weekend, waar Harry en René de organisatoren van zijn.

Wedstrijd of Transformation Challenge?

Deelnemen aan de FlexChallenge betekent verandering van je eetpatroon en consequent uitvoeren van trainingen. Om gemotiveerd te blijven is het hebben van een doelstelling een belangrijk hulpmiddel.

Omdat niet iedereen direct wil deelnemen aan een wedstrijd zoals de SAPcup in december 2019 introduceren we in 2019 ook de transformation Challenge. Dit is speciaal bedoeld voor mensen die willen laten zien dat ze in korte tijd met de FlexChallenge kunnen transformeren. Bijvoorbeeld om in shape te komen voor de zomer of bijzondere gelegenheid.

Meer informatie over de Transformation Challenge krijg je op de voorlichtingsavond op 9 april. Meld je aan en kom vrijblijvend naar Veldhoven. De bijeenkomst vindt plaats in de enige Officiele XXL Nutrition Shop van Nederland (was voorheen Muscle Totaal Shop).