Informatie over de Flex Challenge 2019

 

In 2019 in de vorm van je leven komen?

 • Vanaf 26 januari starten we met een nieuwe groep FlexChallengers
 • Je kunt in de eerste maanden eenvoudig instromen
 • Meld je aan voor deelname aan de FlexChallenge 2019 via deze website
 • Maak een afspraak met een van de coaches voor een intake of voer alle informatie online in
 • Geef aan wat je actuele voedingsinname is (je ontvangt hiervoor een formulier)
 • Je ontvangt vervolgens een persoonlijk voedingsschema om mee van start te gaan
 • je ontvang tevens periodieke trainingsschema’s met wisselende oefeningen (kies zelf voor 3,4 of 5 dagen trainen)
 • Kom naar de maandelijkse bijeenkomsten of voer alles online in
 • Op basis van je progressie krijg je iedere maand een aangepast voedinsgschema
 • Vragen kun je per e-mail aan je coach stellen
 • Via Facebook heb je contact met andere deelnemers en met mensen die al eerder deelgenomen hebben

Wat is er nieuw in 2019?

NIEUW onderdeel in 2019 is de Transformation FlexChalenge. Met de voedings- en trainings-schema’s van FlexChallenge Transformeer je jouw lichaam in een jaar tijd naar het lichaam dat je altijd al wilde hebben. je kunt in 2019 kiezen voor: vrijblijvende deelname, deelname aan de Transformation Challenge of deelname aan de SAPcup.

Ook kun je betalen in maandelijkse termijnen. Wil je meer informatie, kom dan naar een voorlichtings-avond voor meer informatie. meld je aan via het formulier op deze website.

Voorlichtings-avond  FlexChallenge 2019

 • Meld je aan om informatie te ontvangen zodra er een nieuwe datum bekend is waarop een voorlichtingsavond gepland is.

Wat is de Flex Challenge?

Flex Challenge is een begeleidingstraject op het gebied van voeding en training met als doel in de beste vorm van je leven te komen. Op 26 januari 2019 gaan we van start met editie negen. Samen met tientallen andere deelnemers start je aan jouw transformatie. Je ontvangt voedingsschema’s op maat en trainingsschema’s afgestemd op jouw situatie, variërend van beginner, ervaren tot gevorderde sporter.

Een keer per maand heb je een meeting met je persoonlijke coach en gaan we je progressie in kaart brengen. Deelnemen aan de Flex Challenge betekent het afstemmen van jouw leefpatroon en het succes is afhankelijk van jouw eigen gedrag. Jij moet het doen en wij helpen je daarbij.

We geven geen personal training en komen ook geen eten voor je koken. Wel zorgen we er voor dat jij alle informatie en handreikingen krijgt om dat zelf op een goede manier te doen.

Voor wie is de Flex Challenge?

Al honderden mensen hebben succesvol aan de Flex Challenge deelgenomen. De succesratio ligt rond de 80% en deelnemers variëren van jong tot oud en van dik tot dun. Iedereen kan met de Flex Challenge in de beste vorm van zijn of haar leven komen.

Deelnemers aan de Flex Challenge eten gewone normale voedingsproducten, waarvan de porties zijn afgestemd op jouw lichaam. Iedereen reageert anders op veranderingen in voeding en beweging. Onze ervaren coaches begeleiden je vanuit hun expertise en vakkennis. Zij weten hoe mensen fysiek en mentaal reageren op een nieuw leef- en eetpatroon en helpen jou om jouw doel te halen.

Wat kost deelname aan de FlexChallenge?

Het Flex Challenge 2019 programma is een traject van 12 maanden. Je kunt kiezen om ineens te betalen of om per maand te betalen. Per maand betaal je € 40,00 en als je ineens betaalt krijg je korting en betaal je € 400,00. 

Wil je niet direct voor 12 maanden afsluiten, dan kun je ook kiezen voor een 3 of 6 maanden FlexChallenge. Zo kun je zien of de FlexChallenge iets voor jou is.

Waarom kiezen voor de Flex Challenge?

De coaches van de Flex Challenge, Harry de Jonge en René Groenen, zijn al bijna 10 jaar actief met dit succesvolle begeleidingsprogramma. Ze zijn in staat om mensen in korte tijd te laten transformeren, met eenvoudige middelen en op een gezonde manier. Ze hanteren een eerlijke en transparante aanpak tegen een betaalbare prijs.
Het succes van de Flex Challenge heeft geleid tot het ontstaan van het SAP Weekend, waar Harry en René de organisatoren van zijn.

Wedstrijd of Transformation Challenge?

Deelnemen aan de FlexChallenge betekent verandering van je eetpatroon en consequent uitvoeren van trainingen. Om gemotiveerd te blijven is het hebben van een doelstelling een belangrijk hulpmiddel.

Omdat niet iedereen direct wil deelnemen aan een wedstrijd zoals de SAPcup in december 2019 introduceren we in 2019 ook de transformation Challenge. Dit is speciaal bedoeld voor mensen die willen laten zien dat ze in een jaar tijd met de FlexChallenge kunnen transformeren.

Meer informatie over de Transformation Challenge hoor je op onze voorlichtings-avonden. Op dit moment is er nog geen datum gepland. Schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven. We informeren je dan zodra er een nieuwe voorlichtingsavond gepland is.