SAP Weekend Flex Challenge Actie

 

Hoe werkt het?

 • Vul je gegevens in op deze pagina
 • Per e-mail ontvang je een bevestiging van je informatie aanvraag
 • Direct na het SAP Weekend ontvang je meer info over de actie:
  • Bij deelname aan editie 2019 (voor 12 maanden Challenge) geldt:
   • Tot eind januari gratis deelname met persoonlijk advies (voeding en training)
   • Betalen per maand of in één keer met 25% korting
   • Schrijf in met een partner en ontvang 25% korting op maandbedrag en 5% extra korting als je in één keer betaalt

Je aanvraag is geheel vrijblijvend en bedoeld om informatie te ontvangen. Aanmelden voor deelname is mogelijk in de week na het SAP Weekend via deze website. je ontvangt hier per e-mail meer informatie over.

Informatie aanvragen over FlexChallenge 2019

Wat is de Flex Challenge?

Flex Challenge is een begeleidingstraject op het gebied van voeding en training met als doel in de beste vorm van je leven te komen. Op 26 januari 2019 gaan we van start met editie negen. Samen met tientallen andere deelnemers start je aan jouw transformatie. Je ontvangt voedingsschema’s op maat en trainingsschema’s afgestemd op jouw situatie, variërend van beginner, ervaren tot gevorderde sporter.

Een keer per maand heb je een meeting met je persoonlijke coach en gaan we je progressie in kaart brengen. Deelnemen aan de Flex Challenge betekent het afstemmen van jouw leefpatroon en het succes is afhankelijk van jouw eigen gedrag. Jij moet het doen en wij helpen je daarbij.

We geven geen personal training en komen ook geen eten voor je koken. Wel zorgen we er voor dat jij alle informatie en handreikingen krijgt om dat zelf op een goede manier te doen.

Voor wie is de Flex Challenge?

Al honderden mensen hebben succesvol aan de Flex Challenge deelgenomen. De succesratio ligt rond de 80% en deelnemers variëren van jong tot oud en van dik tot dun. Iedereen kan met de Flex Challenge in de beste vorm van zijn of haar leven komen.
Deelnemers aan de Flex Challenge eten gewone normale voedingsproducten, waarvan de porties zijn afgestemd op jouw lichaam. Iedereen reageert anders op veranderingen in voeding en beweging. Onze ervaren coaches begeleiden je vanuit hun expertise en vakkennis. Zij weten hoe mensen fysiek en mentaal reageren op een nieuw leef- en eetpatroon en helpen jou om jouw doel te halen.

Wat houdt de Flex Challenge SAP Weekend actie in?

Schrijf je in voor deelname aan de Flex Challenge 2019, dan mag je vanaf je inschrijving tot aan de start op 26 januari gratis deelnemen en alvast profiteren van onze persoonlijke begeleiding. Je maakt dus een vliegende start en begint de Flex Challenge 2019 met een voorsprong.

Hoeveel voordeel je krijgt bepaal je helemaal zelf. Bij je aanmelding kun je aangeven wanneer je van start wilt. Wil je direct starten, dan kan dat. Maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld vanaf 1 januari met jouw Flex Challenge te starten. Je betaalt pas vanaf de start van Flex Challenge 2019.

Wat kost deelname aan de FlexChallenge?

De Flex Challenge is een traject van 12 maanden. Je kunt kiezen om ineens te betalen of om per maand te betalen. Per maand betaal je € 40,00 en als je ineens betaalt krijg je 25% korting en betaal je € 360,00. Als speciale SAP Weekend actie kun je nu ook voordelig met z’n tweeën aanmelden. Je betaalt dan per persoon € 30,00 per maand. Betaal je voor een jaar ineens dan ontvang je nog eens 5% extra korting.

Waarom kiezen voor de Flex Challenge?

De coaches van de Flex Challenge, Harry de Jonge en René Groenen, zijn al bijna 10 jaar actief met dit succesvolle begeleidingsprogramma. Ze zijn in staat om mensen in korte tijd te laten transformeren, met eenvoudige middelen en op een gezonde manier. Ze hanteren een eerlijke en transparante aanpak tegen een betaalbare prijs.
Het succes van de Flex Challenge heeft geleid tot het ontstaan van het SAP Weekend, waar Harry en René de organisatoren van zijn.