Flex Challenge SAP cup Actie. Iedereen kan blijvend afvallen!

FlexChallenge en S.A.P. cup

FlexChallenge is de manier om blijvend af te vallen door de juiste combinatie van voedingsschema’s en trainingsschema’s op maat. Een methode die voor iedereen resultaat oplevert. Ieder jaar nemen enkele tientallen FlexChallengers deel aan de SAP cup, dé wedstrijd voor beginners. De SAP cup  vindt dit jaar op 8 of 9 december in Veldhoven plaats en is voor vele mensen de ultieme motivator om zelf ook in shape te komen.

Schrijf in voor deelname aan de FlexChallenge en kom gratis kijken naar de prestaties van huidige FlexChallengers. je zult versteld staan wat zij binnen een jaar bereikt hebben. Je ontvang tijdelijk een bezoekersticket helemaal gratis.

Honderden mensen zijn al met FlexChallenge afgevallen

De FlexChallenge bestaat al bijna tien jaar en we hebben in die periode al honderden mensen in shape gekregen. Of eigenlijk hebben ze dat zelf  gedaan, door het volgen van onze voedingsschema’s en onze trainingschema’s. Iedereen kan en zal ook gegarandeerd afvallen met deze methode. Natuurlijk is deelname aan een wedstrijd zoals de SAP cup (die wij overigens ook zelf organiseren) niet nodig en dat verwachten we ook helemaal niet.  Ieder jaar zijn er enkele tientallen FlexChallegers die de SAP cup juist als motivatie zien en als ultieme doelstelling, waardoor het volhouden gemakkelijker wordt.

Met de FlexChallenge zul je enkele gewoontes moeten afleren en aan een ander patroon moeten wennen. Veranderingen zijn altijd lastig, met name in het begin. Met de juiste motivatie en doelstelling is het gemakkelijker. Wat het beste werkt is als je de FlexChallenge met iemand samen gaat doen. dan kun je elkaar gemotiveerd houden.

De meeste deelnemers willen gewoon afvallen en beter in hun vel zitten. Ze willen zich fitter voelen. Met de FlexChallenge kan dat! Je blijft normale producten eten en je gaat volgens een specifiek programma sporten.

De SAP cup is een geweldig spektakel om als toeschouwer (of deelnemer in 2019?) eens mee te maken. 200 deelnemers die in hun beste shape op het podium staan in verschillende klasses. Om je voordelig kennis te laten maken met de SAP cup krijg je bij deelname aan de FlexChallenge van van ons een toegangskaartje helemaal gratis. En als je vandaag nog inschrijft ben je tijdens de SAP cup zelf ook al aardig op weg om in shape te komen. Schrijf je vandaag nog in!

Hoe werkt het?

  • Schrijf je op deze site in voor een 3, 6 of 12 maanden FlexChallenge
  • Na je aanmelding sturen we je een kortingscode per e-mail
  • Met de kortingscode ontvang je een gratis SAP Weekend bezoekersticket (via de sapcup,eu website)
  • De actie geldt voor een 3, 6 of 12 maanden FlexChallenge
  • Geldt ook bij afsluiten van een FlexChallenge wedstrijdvoorbereiding
  • De actie loopt tot 1 oktober 2018
  • Na je aanmelding(en) krijg je direct toegang tot het online gedeelte van de FlexChallenge
  • Je kunt dus vandaag al starten met jouw FlexChallenge
Frank

Frank

“In 2014 was ik op de SAP cup als bezoeker en in 2015 én 2016 stond ik, als deelnemer aan de FlexChallenge, op het podium. Nooit gedacht dat ik op mijn 50e nog aan een bodybuilding wedstrijd zou meedoen”

SAP cup 2018 start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)