Informatief Seminar op 21 augustus Muscletotaal Gym:

Deelnemen aan een fysiekwedstrijd

 

Altijd eens aan een wedstrijd willen meedoen?

 • Steeds meer mensen willen een gezondere levensstijl, maar weten niet hoe ze dat kunnen bereiken
 • Wat is er voor nodig om in shape te komen en te blijven?
 • Welke producten kan ik wel en welke producten kan ik beter niet gebruiken?
 • Wat is voor mij haalbaar?
 • Zou ik aan een wedstrijd kunnen deelnemen en welke wedstrijd is dan het beste?
 • Hoe kan ik me het beste op deelname aan een wedstrijd voorbereiden?
 • Wat is het verschil tussen een dieet en een voedinsgsschema?
 • Wat kost individuele begeleiding?
 • Is het ook nodig om te sporten om in shape te komen?
 • Moet ik cardio doen of moet ik ook met gewichten trainen?
 • Moeten vrouwen ook met gewichten trainen of worden ze dan veel te gespierd?

Kosteloos seminar voor iedereen

Flex challenge begeleidt al tien jaar lang mensen die in de beste vorm van hun leven willen komen. Afgaande op de vele resultaten kunnen we gerust stellen dat onze werkwijze echt werkt.

Uitgaande van normale producten en gezonde voeding gecombineerd met een goed trainingsprogramma is een goede shape voor iedereen haalbaar. Wat je nodig hebt is een ervaren en deskundige coach die alle elementen telkens afstemt op jouw lichaam.

Dat klinkt eenvoudig en dat is het in pricipe ook. Door de toenemede vraag neemt ook het aantal selfmade experts en ervaringsdeskundigen snel toe. Mensen die zelf een keer op het podium gestaan hebben ontpoppen zich als personal trainer en voedingsdeskundige. Op ons informatief seminar geven we aan wat volgens ons belangrijk is om op een gezonde manier in shape te komen en (eventueel) deel te nemen aan een fysiekwedstrijd.

Na deelname aan ons seminar kun je zelf beter inschatten welke coach en welke aanpak voor jou het beste is. Coaches zijn natuurlijk ook welkom. Vele van hen zijn zelf bij ons begonnen of worden nog steeds zelf door ons begeleid.

Meld je aan voor kosteloos Seminar

 • Geef hieronder aan of je alleen komt, of samen met iemand anders en meld je aan voor het informatieve seminar bij Muslcetotaal Gym (en XXL Nutrition Shop) in Veldhoven .

Wat is de Flex Challenge?

Flex Challenge is een begeleidingstraject op het gebied van voeding en training met als doel in de beste vorm van je leven te komen. In 2019 zijn we alweer gestart met editie negen. Samen met tientallen andere deelnemers werk je aan jouw transformatie. Je ontvangt voedingsschema’s op maat en trainingsschema’s afgestemd op jouw situatie, variërend van beginner, ervaren tot gevorderde sporter.

Een keer per maand heb je een meeting met je persoonlijke coach en gaan we je progressie in kaart brengen. Deelnemen aan de Flex Challenge betekent het afstemmen van jouw leefpatroon en het succes is afhankelijk van jouw eigen gedrag. Jij moet het doen en wij helpen je daarbij.

We geven geen personal training en komen ook geen eten voor je koken. Wel zorgen we er voor dat jij alle informatie en handreikingen krijgt om dat zelf op een goede manier te doen.

Voor wie is de Flex Challenge?

Al honderden mensen hebben succesvol aan de Flex Challenge deelgenomen. De succesratio ligt rond de 80% en deelnemers variëren van jong tot oud en van dik tot dun. Iedereen kan met de Flex Challenge in de beste vorm van zijn of haar leven komen.

Deelnemers aan de Flex Challenge eten gewone normale voedingsproducten, waarvan de porties zijn afgestemd op jouw lichaam. Iedereen reageert anders op veranderingen in voeding en beweging. Onze ervaren coaches begeleiden je vanuit hun expertise en vakkennis. Zij weten hoe mensen fysiek en mentaal reageren op een nieuw leef- en eetpatroon en helpen jou om jouw doel te halen.

Wat kost deelname aan de FlexChallenge?

Het Flex Challenge 2019 programma is een traject van 3, 6 of 12 maanden. Je kunt kiezen om ineens te betalen of om per maand te betalen. Voor een 12 maanden Challenge betaal je per maand betaal € 40,00. Als je ineens betaalt krijg je korting en betaal je € 400,00. 

Wil je niet direct voor 12 maanden afsluiten, dan kun je ook kiezen voor een 3 of 6 maanden Flex Challenge. Zo kun je zien of de Flex Challenge iets voor jou is.

>> Bekijk de prijzen hier.

Waarom kiezen voor de Flex Challenge?

De coaches van de Flex Challenge, Harry de Jonge en René Groenen, zijn al bijna 10 jaar actief met dit succesvolle begeleidingsprogramma. Ze zijn in staat om mensen in korte tijd te laten transformeren, met eenvoudige middelen en op een gezonde manier. Ze hanteren een eerlijke en transparante aanpak tegen een betaalbare prijs.
Het succes van de Flex Challenge heeft geleid tot het ontstaan van het SAP Event, waar Harry en René de organisatoren van zijn.

Waarom deelemen aan een wedstrijd?

Deelnemen aan de FlexChallenge betekent verandering van je eetpatroon en consequent uitvoeren van trainingen. Om gemotiveerd te blijven is het hebben van een doelstelling een belangrijk hulpmiddel.

Geen podium plannen?

Werk dan met het doel je beste shape ooit te bereiken. Wellicht is het slim een fotoshoot te plannen om jezelf iets meer druk op te leggen!

Meer informatie over wedstijden en wedstrijdvoorbereiding krijg je tijdens het informatieve seminar op 21 augustus. Meld je aan en kom vrijblijvend naar Veldhoven. De bijeenkomst vindt plaats in de enige Officiele XXL Nutrition Shop van Nederland bij Muscletotaal.