De Flexchallenge is geschikt voor iedereen

Voor mensen die willen afvallen

Iedereen kan met de Flexchallenge afvallen en in een betere shape komen. Trainingsschema’s en voedingsschema’s stemmen we individueel af per deelnemer. Onze aanpak is geschikt om blijvend af te vallen en om sterker te worden.

Mensen die meer resultaat willen

Wil je meer rendement uit je trainingen halen, dan is de Flexchallenge een goede keuze. Maak kennis met een nieuwe trainingsaanpak, gebaseerd op periodisering. Aandacht voor opbouw, versterken, en uithoudingsvermogen.

Mensen die een beter figuur willen

Met een goed figuur de zomer in? Of een strak figuur tijdens een speciale gelegenheid. het kan allemaal met de Flexchallenge. Afhankelijk van je hudige shape kun je al binnen drie maanden een killer body hebben.

Mensen die meer spieren willen

Opbouwen van spieren op een natuurlijke wijze kan met een uitgebalanceerde combinatie van voeding en krachttraining. De coaches van de Flexchallenge hebben tientallen jaren ervaring en stonden zelf meermaals op het (internationale) podium.

Mensen zonder ervaring met sport

Om met de Flexchallenge mee te doen heb je geen enkele ervaring met sport nodig. De oefeningen zijn eenvoudig te leren. Er zijn trainingsprogramma’s voor beginenrs tot en met ver gevorderde sporters. Ook kun je kiezen uit 3,4 of 5 dagen trainen.

Mensen van alle leeftijden

Als je wat ouder wordt is de Flexchallenge de ideale manier van sporten. Je lichama wil wat meer vet vasthouden en bouwt spieren af. De flexchallenge voorkomt dat natuurlijke proces. en ook als je bovend e veertig bent kun je nog in shape komen.

Flexchallenge programma voor beginners tot vergevorderden

Deelnemen aan de Flexchallenge kan op alle niveaus en het maakt niet uit of je een beginner bent of al veel ervaring hebt met sporten. Door op een andere manier te trainen dan je gewend bent boek je de beste resultaten. Dat geldt voor beginners maar zelfs voor topsporters.

Iedereen krijgt een trainingsschema dat past bij zijn of haar leeftijd en ervaring, het voedingsschema wordt iedere maand volledig op maat opgesteld. Daarbij gaan we uit van de metingen die periodiek gedaan moeten worden.  Voordat je lichaam gewend is geraakt aan een bepaalde trainingsvorm passen we je schema alweer aan. Op deze manier boeken we de beste resultaten. Naarmate je langer traint kun je ook meer van je lichaam verwachten en voeren we de intensiteit van de trainingen op. Samen met een op maat geschreven voedingsplan zal je al snel zichtbare resultaten zien.

Met name in de beginperiode zal je snel vet verliezen en spieren opbouwen. Je wordt sterker, waardoor je met meer gewichten kunt trainen. Voor de gevorderde sporter zijn het juist de kleine verbeteringen in kracht of spiermassa, die het verschil maken om beter te presteren.

Schrijf je in voor deelname of maak een afspraak voor een persoonlijke intake, waar we de mogelijkheden in alle rust met je bespreken. Neem gerust iemand mee. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.

Trainingsschema

Voedingsschema

GOEDE VOEDING + JUISTE TRAINING + BEGELEIDING = ECHT AFVALLEN

“Goede voeding en training zijn de basis voor een goed gebouwd en gezond lichaam.
Maar aangezien iedere lichaam anders reageert op voeding en training en diëten is ook zeker een goede begeleiding nodig om af te vallen.

Flex Challenge biedt deze componenten tegen een betaalbare prijs. Motivatie en discipline is het enige dat u nodig heeft voor succes.
Ga ervoor, ga de uitdaging aan, verander uw lichaam en kom in uw beste shape ooit ."

- Harry de Jonge en René Groenen -
Dé Flex Challenge coaches

Start met afvallen en schrijf in voor de Flex Challenge, zoals de mensen hieronder:

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Claudia. deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Antonio, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Sabine, deelnemer Flex challenge

afvallen met Flexchallenge voor fotoafvallen met Flexchallenge na foto

Kay, deelnemer Flex challenge

"Afvallen, vet verliezen, meer massa en een betere weerstand. Flex Challenge transformeert je lichaam"

Schrijf vandaag nog in en begin aan jouw Flex Challenge!

Overzicht Challenges