Wat is de Flex Challenge?

newsletter

De Flexchallenge is een begeleidingstraject voor personen die in hun best mogelijke fysieke shape willen komen, zoals bijvoorbeeld krachtsporters die hun spiermassa willen vergroten of hun vetpercentage willen verminderen, hun trainingen willen periodiseren maar ook voor de ‘gewone huisvrouw’ die wil afvallen en een strakker figuur wil, is de Flexchallenge het ultieme middel om dit te bereiken. Talloze personen gingen u voor in de uitdaging van hun leven aan te gaan.

Flexchallenge bestaat uit doelgerichte voeding- en trainingsschema’s die door u op elke sportschool uitgevoerd kunnen worden. De voedings-  en trainingsschema’s worden op uw persoonlijke doel samengesteld en iedere maand volgt er een evaluatie van het bereikte resultaat. Op deze manier wordt u maandelijks ondersteund om uw persoonlijke doel te halen en daar waar nodig bijgestuurd te worden. Iedere maandelijkse periode verandert uw training zodat u vooruitgang blijft boeken. Uw voedingsschema wordt aangepast aan uw lichamelijke behoefte en aangepast aan uw lichaamssamenstelling. Zo weet u ten alle tijden dat uw lichaam krijgt wat het nodig heeft om uw doel te bereiken!

Flexchallenge is een online platform. Na aanmelden en keuze voor een challenge, krijgt u een eigen persoonlijke pagina waarin u maandelijks online uw vorderingen bijhoudt. Op basis hiervan zullen de Flexchallenge coaches uw voeding- en trainingsprogramma bijsturen. U kunt alles online regelen!

Meld u snel aan voor uw uitdaging en kom in de best mogelijk shape van uw leven!

Korte stap voor stap uitleg:

Na aanmelden en registreren vul je intakeformulier in en wordt je challenge aangemaakt. Deelnemer vult dan een weekstatus in van het huidige voedingspatroon en wordt dan gevraagd gewicht, vetpercentage (filmpje legt dit uit) en 2 foto’s te uploaden. Binnen enkele dagen krijgen deelnemers vervolgens hun trainingsschema en voedingsschema op hun pagina om te downloaden. Elke maand wordeen de schema’s dan aangepast aan de hand van de resultaten, tot je uiteindelijk in de beste vorm van je leven bent!