Flex Challenge Summer Shape 50% Korting Actie

 

Tot 50% korting op Flex Challenge

Profiteer samen met vrienden of familie van onze Summer Shape korting actie. Schrijf je in voor deelname en ontvang tot 50% korting op de tweede inschrijving. Met de FlexChallenge Summer Shape actie zijn jullie nog deze zomer in optimale shape. Je ontvangt persoonlijke voedingsschema’s en trainingsschema’s digitaal en je vult je eigen progressie eenvoudig online in.

Bekijk de online video’s waar we alle oefeningen voordoen. Wil je tijdens je FlexChallenge persoonlijk contact mail dan met coach Harry of René of maak een persoonlijke afspraak in Veldhoven. In de besloten Facebook groep kun je informatie uitwisselen met meer dan honderd andere deelnemers.

Hoe werkt het?

  • Schrijf je in voor een 3, 6 of 12 maanden FlexChallenge
  • Na je aanmelding sturen we je een kortingscode per e-mail (handmatig, dus kan even duren)
  • Met de kortingscode krijg je € 62,50 korting in onze webshop op de 2e inschrijving
  • De korting van € 62,50 geldt op een 3, 6 of 12 maanden FlexChallenge
  • De kortingscode is geldig tot 1 juni 2018
  • Na je aanmelding(en) krijg je direct toegang tot het online gedeelte van de FlexChallenge
  • Je kunt dus vandaag al direct starten

 

Samen afvallen betekent méér afvallen

Door samen af te vallen haal je vaak een beter resultaat. Afvallen met vrienden of familie is leuker en je blijft meer gemotiveerd om door te gaan met een aangepast eetpatroon. Ook zul je minder snel een training overslaan en lukt het tijdens de training beter om net dat stapje meer te zetten.

Afvallen met de FlexChallenge levert gegarandeerd resultaat, maar het vergt wel discipline en aanpassing van je eetpatroon. Ook ga je waarschijnlijk meer of anders sporten. Allemaal aspecten die te maken hebben met gedragsverandering. Het doorbreken en veranderen van gewoontes levert altijd een bepaalde weerstand op. Als je dat samen met vrienden of familie kunt doen dan is de kans op succes veel; groter.

 

Bekijk hier kostenoverzicht voor de 3, 6 en 12 maanden FlexChallenge